Van links naar rechts: (boven) Clair, Bram, Marty en Peter. Onder: Lysanne, Rafaël , Bart en Sebastiaan


Zoals jullie wellicht weten heeft de PV van Uniper een doorstart gemaakt. Afgelopen jaar hebben we  Peter, Rafaël, Sebastiaan, Claire, Bram, William, Marty en Bart deze doorstart inhoudelijk en in afstemming met Uniper directie verder inhoud en vorm gegeven. Naast inspanning en het dagelijks leveren van prestaties is het ook nodig om af toe eens te ontspannen. 

Meer over ons weten? 
Log in om meer informatie te zien over uw bestuursleden.

Lysanne Tuchscherer 

Met mijn man en onze kat woon ik in Ridderkerk-Rijsoord onder de rook van Rotterdam. Sinds mei 2023 heb ik het genoegen om als HR Business Partner voor de plant organisatie Uniper Benelux te versterken. Ik werk ongeveer 13 jaar binnen HR en heb een Master Psychologie. Daarnaast ook bedrijfskunde en coaching gestudeerd. in mijn vrije tijd houd ik van muziek (ik zit in een band), sport (boksen en hardlopen), ben ik bezig met beleggen/ de funanciële markt (op dummyniveau) en creatief in de weer voor de fun of met klusjes in en rond het huis. Ik houd van samenkomen met vrienden en familie en van feestjes. Daarom heb ik mijzelf direct aangemeld als vrijwilliger toen de PV bij mij in beeld kwam voor het eerst rond het Sint feest. Hoe mooi is het dat UBX het samenkomen van collega's en de binding onderling stimuleert! Als HR professional maar ook als mens kan ik alleen maar onderschrijven hoe belangrijk verbinding is voor samenwerking en betrokkenheid en dan het liefst over afdelingen heen. Ik hoop door mijn deelname aan de PV hieraan bij te dragen.

Claire Krijnen 

Sinds 2019 ben ik onderdeel van het tax team van Uniper. Ik woon in Maarssen met mijn man en dochtertje en hou er van om buiten te zijn. Wandelen, musea bezoeken, sporten, de lokale horeca beoeken. Een half jaar nadat ik bij Uniper begon, brak corona uit en kwam een flink aantal van ons 'thuis te zitten'. Nu alles weer terug naar af is, is het tijd voor een beetje gezelligheid met collega's. Daarnaast lijkt het me leuk om wat familie georiënteerde activiteiten te organiseren, een collega is immers niets zonder zijn of haar familie. Zelf ben ik altijd wel in voor uitjes en sportevenementen, dus met een frisse wind en nieuwe energie in de personeelsvereniging, hopen we daar een nieuwe wending aan te geven.

Peter van Meijeren

Ik ben in 1994 begonnen bij EZH. In 2002 het ik een kleine uitstap gemaakt naar Essent tot 2005. Waarna ik in 2005 weer bij EON ben begonnen. In al die jaren ben ik altijd actief geweest in de evenementen die vanuit het bedrijf georganiseerd werden zoals de RoParun en diverse hardloop evenementen. De laatste jaren is dit een beetje stil komen te liggen en ik hoop dat we met een doorstart van de personeelsvereniging de activiteiten binnen het bedrifj weer een nieuwe boost kunnen geven.

Sebastiaan Rosendaal

Na een stage in Rotterdam en een tweede op de Maasvlakte ben ik in 2011 bij EON blijven plakken.  Eerst als E&I Technician, iets later als Field Engineer en sinds 2021 in de rol van Automation Engineer. Toen ik hoorde dat de mogelijke doorstart van de PV onderzocht werd wilde ik dan ook graag kijken of ik mijn steentje bij kan dragen vanuit mijn kennis en interesse gebied. Met het bestuur, de verschillende commissies maar vooral met alle leden hoop ik dan ook nog vele leuke activiteiten te kunnen ondernemen.

Bart van Dijk

Samen met onze zoons Jelle, Hidde en Siebe, onze twee honden en handje vol kippen wonen mijn vrouw Floor en ik met veel plezier in Geertruidenberg. We werken beiden, Floor in de zorg en ik sinds 2021 bij Uniper als Manager HSSEQ & OE op de Maasvlakte. In mijn vrije tijd ben ik vooral buiten te vinden met onze jongens, klus ik graag met mijn handen en BBQ-en we samen met familie en vrienden. Na deelname aan een paar gezellige Sint en Piet feesten kwam ik er achter dat Uniper ook een PV heeft en dat deze zou gaan stoppen. Lang verhaal kort hebben we vanaf dat moment met enthousiaste collega's de schouders eronder gezet en gewerkt aan een personeelsvereniging die voor ieder wat wils en tegen een leuk prijsje activiteiten en uitstapjes organiseert; Persoonlijk zie ik dit naast de lol vooral als extra belangrijk om de binding met elkaar te hebben en houden.

Bram op den Brouw

In het bedrijf ben ik altijd chemisch analist geweest, voornamelijk op Rotterdamse centrales. Vanaf 1980 werd ook de zorg voor het milieu steeds belangrijker. Mijn PV carriére begint al in de jaren 80 toen de voorzitter van de toenmalige vereniging vroeg of ik niet in het bestuur wilde komen. En nu vele jaren later mag ik nog steeds mijn steentje bijdragen aan deze nieuwe vereniging met nieuwe enthousiaste bestuurders met nieuwe plannen. Het Sinterklaasfeest is vooral mijn onderdeel wat ik dan ook graag organiseer; afgelopen jaar voor 73 kinderen! ik hoop nog een aantal jaren bij te dragen aan deze nieuwe vereniging en komend jaar ook weer het Sinterklaasfeest mee te mogen organiseren. Dit nieuwe bestuur wil ook de gepensioneerde collega's weer bij de vereniging betrekken, ook hieraan hoop ik bij te dragen.

Marty van der Sluis

Sinds 2009 ben ik werkzaam bij dit bedrijf. Nu met veel plezier als Team Manager van de HSSEQ afdeling op de locatie Maasvlakte. Ik woon samen met mijn vrouw en dochter in Hellevoetsluis en in mijn vrije tijd kijk ik graag naar de formule 1 of ben ik lekker aan het klussen. Koken, BBQ-en of iets bakken doe ik ook graag. Met mijn gezin reis ik graag en bezoeken we verre landen. Sinds begin 2023 lid en ook direct bestuurdslid van de PV. Ik vind het leuk om deel te nemen aan de PV om ook de onderlinge samenhang met collega’s te versterken. Belangrijk om na inspanning voor het werk ook af en toe een stukje ontspanning te hebben. Zie jullie snel bij onze mooie activiteiten!

William de Jong

Ik kom uit Vlaardingen waar ik samen met vrouw en kinderen woon. Ik spaar mooie herinneringen met familie en vrienden en ben graag op pad. In 1994 ben ik mijn carrière gestart bij de EZH. Eerst op de Bedrijfsschool van EZH bij de MTD op de Waalhaven en Maasvlakte. Na de toenmalige personeelsstop ben ik eind jaren '90 weer teruggekomen bij de EZH in de MTD op de Maasvlakte. Op dit moment ben ik werkzaam voor de afdeling Facilities als Boundary Manager & Country Security Manager. In mijn vrije tijd sport ik ook graag, thaiboksen, survivalrunnen en hardlopen. Ook ik ben groot voorstander van feestjes, uitjes of andere activiteiten. Ik heb dan ook altijd met veel plezier deelgenomen aan alles wat onze PV heeft georganiseerd. Van Roparun tot vissen, darten, karten, golfen, voetbal tot aan stedentripjes. Ik hoop dat wij in de toekomst, net als vroeger, met onze PV weer leuke en mooie activiteiten kunnen organiseren.

Rafaël Wildhagen

Mijn carrière bij dit bedrijf ben ik in 2010 begonnen als werktuigkundige op de Maasvlakte toen de oude dames nog in bedrijf waren, kort daarop heb ik in het commissioning team MPP3 mogen meedraaien waarna ik in 2013 op de ROCA terecht kon en hier inmiddels als Assistent Siteleader aan de slag ben.  In mijn vrije tijd reis ik graag en om mezelf gezond te houden doe ik hardlopen, wielrennen en fitness. Ik weet nog goed toen ik hier op mijn eerste werkdag op het hoofdkantoor mijn introductie dag (onboarding) had dat mij ook verteld werd over de personeelsvereniging en wat ze allemaal organiseerde met gelijk een formulier erbij om lid te worden. Ik stond versteld van de hoeveelheid activiteiten en de goede organisatie, helaas is dit door de jaren heen steeds minder geworden en zou de PV zelfs helemaal stoppen. Hier hebben we een stokje voor gestoken! We willen met een nieuw bestuur, energie en een hoop nieuwe activiteiten de PV weer laten opleven om de samenhorigheid en betrokkenheid met het bedrijf te versterken.