Charity Rides 2024
Inschrijving voor Charity Rides 2024 Rotterdam
Aantal tickets:

Charity Rides 2024


Beste collega’s,

Rijden jullie dit jaar mee voor een goed doel tijdens de Tour van Rotterdam?

De organisatie van Tour de Rotterdam slaat de handen in één met Rotterdam Topsport en wordt onderdeel van dit geweldige weekend. Daarom presenteert Tour de Rotterdam haar toertochten voortaan onder de naam L'Étape Rotterdam by Tour de France Charity Rides. Zoals je van ons gewend bent organiseren wij zes verschillende toertochten. Met afstanden van 25 km t/m 125 km is er voor ieder wat wils. De startlocatie bij RWC Ahoy* wordt een echt Village Départ gebouwd, toegankelijk voor iedereen. Hier wordt niet alleen het startschot gegeven, maar is er ook van alles te beleven voor een sportieve en gezellige dag.

De Erasmus MC Foundation is het steunfonds van het Erasmus MC. De stichting heeft tot doel om concrete projecten in het Erasmus MC mogelijk te maken. Meestal gaat het om wetenschappelijk onderzoek, maar ook de aanschaf van apparatuur en projecten ten behoeve van patiëntenzorg komen in aanmerking.

Het bedrag dat we samen ophalen met L'Étape Rotterdam by Tour de France Charity Rides wordt besteed aan belangrijk en baanbrekend kankeronderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut. Tegelijk met het opengaan van de inschrijvingen, worden artsen en onderzoekers in het Erasmus MC gevraagd hun onderzoeksvoorstel aan te leveren aan de wetenschappelijke adviesraad (WAR) van het Daniel den Hoed Fonds. De WAR beslist vervolgens welk kankeronderzoek – met de opbrengst van dit evenement – gesteund gaat worden. Als deelnemer ben jij de eerste die hoort voor welk onderzoek jij gaat gaan fietsen..

Inschrijving voor Charity Rides 2024 Rotterdam
Aantal tickets:
Datum & Tijd
zaterdag 29 juni 2024
09:00 16:30 (Europe/Berlin)

Toevoegen aan kalender

Locatie

Delfsevaart

Grotekerkplein 11
Rotterdam
--Delfsevaart--

Krijg de routebeschrijving

Organisator

Personeelsvereniging Uniper

DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.